Service centrum Christiaanse Serooskerke

Computer reparatie

Computer, laptop defect?


     
Of het nu gaat om uw computer of laptop, bij ons is uw apparaat in goede handen.

Veel voorkomende problemen die wij dagelijks horen is dat het computersysteem traag is, of veel spy-ware of virussen bevat. Wij kunnen deze problemen voor u oplossen en een passende oplossing bieden, zodat u deze problemen in de toekomst tegen kunt gaan.

Computercrash ... Iedereen die met een computer werkt maakt het wel eens mee, de computer wil niet voor of achteruit en een zogenaamde vastloper of computer-crash ontstaat. Meestal start uw PC daarna gewoon weer op mét of zonder dataverlies, maar een enkele keer komt het voor dat uw PC niet meer wil opstarten.

Een kapotte voeding, adapteraansluiting, display, ventilator, backlight, moederboard of bijvoorbeeld het opnieuw installeren van uw Windows besturingssysteem, het kan allemaal.

Ook maken wij data-backups van bijvoorbeeld uw documenten, foto's  of andere belangrijke data bij het her-installeren van u computersysteem.

Verder doen we:

herinstallatie / backup /upgrades
opschonen en versnellen langzame pc`s
gegevens redden van gecrashte pc`s
virussen verwijderen + installatie van Windows opnieuw + gemaakte backup terugzetten.
email problemen oplossen.
internetverbinding herstellen
laptop checken of er defecten zijn + installatie drivers.
spyware problemen oplossen.
software problemen oplossen en uw computer draait als nieuw.
backup maken + installatie nieuwste virusscan.

Reparatie van de volgende merken:

- Acer, Aopen, Asus, BenQ, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, Hitachi, HP, IBM, Lenovo, Lifetec, Medion, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sharp, Sony, Targa, Toshiba.

Computers:

- Moederbord en powersupply reparaties op componentniveau.
- Het omwisselen of vervangen van schijven en andere onderdelen in uw pc.
- Het leveren van losse onderdelen.

Laptops:

- Moederbord-, scherm- en adapter reparaties op component niveau.
- Het leveren en vervangen van accu's en andere losse componenten.

Eén van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop is de ingangsplug voor de stroomvoorziening,  ofwel de DC power jack of oplaadpunt.
Ontelbare keren hebt u uw adapter ingeplugd in deze connector en daardoor kan er slijtage zijn opgetreden. De stroomtoevoer wordt af en toe onderbroken, de adapterplug valt er spontaan uit of de connector in de laptop breekt zelfs af. Merkt u dat de aansluiting hapert? Wacht dan niet te lang, want de schade wordt alleen maar groter.
Nu wil het geval dat deze DC input direct is bevestigd op het moederbord van uw notebook. Al te vaak wordt u dan aangeraden om het hele moederbord te vervangen, wat u op een erg hoge kostenpost van ettelijke honderden euro’s komt te staan. Dit is echter helemaal niet nodig. Wij bieden u de mogelijkheid om alleen de DC power jack te vervangen voor een veel lagere prijs.
De vervangende inputconnector voor de DC stroomaansluiting is 100% identiek aan de oorspronkelijke connector. De plug van uw adapter past weer probleemloos in de laptop en de stroomvoorziening is weer in orde.

Monitors:

- Alle monitoren CRT, LCD met voedings- en schermproblemen.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons of vraag een telefonisch advies. Wij onderzoeken
alle bovenstaande apparatuur en geven u een reparatie-info.