Service centrum Christiaanse Serooskerke

Retour en Garantie

Retourzending

Het kan zijn dat u per ongeluk het verkeerde product heeft besteld. U kunt dan, overeenkomstig met de Wet verkopen op Afstand, het product dan binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retourneren.
Het product dient in originele, ongeopende verpakking, in nieuwstaat verkerend, inclusief de originele factuur binnen 14 dagen weer in het bezit van ons te zijn.
Producten die geopend, beschadigd of gebruikt zijn, of na 14 dagen retour worden gezonden komen NIET in aanmerking voor creditering.
Neem alvorens u een product retour stuurt contact met ons op via info@christiaanse.nl.
We kunnen dan bespreken of we u kunnen helpen met een ander product, of dat u kiest voor creditering.
Voor de verzending van een nieuw product worden nogmaals verzendkosten berekend.
Ook de kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant. Wij verzoeken u het product altijd fatsoenlijk te verpakken om eventuele transportschade te voorkomen.

Garantie

Wanneer een product niet naar behoren functioneert of defect gaat binnen de fabrieksgarantietermijn dan hebt u recht op garantie. Het product wordt dan voor u gerepareerd of vervangen door een vergelijkbaar product.
U kunt alleen gebruik maken van deze regeling wanneer u beschikt over de originele aankoopfactuur.
Het recht op garantie vervalt wanneer schade aan een product door de klant veroorzaakt is. Ook wanneer een defect of klacht bij ons niet geconstateerd wordt, geldt de garantieregeling niet.
U krijgt dan het product retour en in beide gevallen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.
Neem alvorens u een product retour stuurt voor garantie altijd contact met ons op via info@christiaanse.nl met daarin een goede uitgebreide klachtomschrijving.
We kunnen dan de opties met u bespreken en beoordelen of het product daadwerkelijk in aanmerking komt voor garantie.