Wat kunnen we voor u betekenen,

* Bij u langskomen voor een plaatsingsadvies voor schotel, kabel en ontvanger.
* Een proefopstelling maken in geval van twijfel voor satellietontvangst.
* Beelduitval, satelliet storing en  reparatie van bestaande schotel installaties oplossen.
* Bestaande installatie uitbreiden door b.v. 2e ontvanger, of de installatie geschikt te maken voor HDTV ontvangst.
* Uitbreiding van zenders die niet door u kabelmaatschappij geleverd worden b.v. vele gratis Engelse, Duitse, Italiaanse, Spaanse, Poolse zenders, of alle regionale omroepen in Nederland enz.. of vele radiostations.
* Het repareren van satellietontvangers.
* Software updates en zenders instellen van satellietontvangers.

Waarom kiezen voor satellietontvangst?

Satelliet ontvangst is bereikbaar geworden voor iedereen, het is niet alleen goedkoper dan de kabel maar kwalitatief van veel betere en hoogwaardige kwaliteit.

Een tv-omroep, radiostation  zendt zijn signaal naar de ASTRA-satelliet, die op een vaste positie in de ruimte hangt ruim 36.000 kilometer boven de aarde.
De satelliet stuurt het signaal weer terug naar een bepaald gebied dit gebied noemen we de footprint. Voor de ASTRA-satellieten bestrijkt deze footprint bijna heel Europa.
Het Nederlandstalige programma-aanbod wordt via twee satellietposities aangeboden: ASTRA-1 en ASTRA-3. Om beide posities te kunnen ontvangen heeft u een 64 cm schotelantenne nodig  voorzien van een zogenaamde DUO- LNB.

Het signaal via de satellieten wordt digitaal uitgezonden zodat U TV en radiosignalen digitaal kunt ontvangen.
Een goede TV, LCD of  Plasmascherm komt vaak vl beter tot haar recht indien er sprake is van digitaal ontvangst. Scherpe beelden zonder enig verlies.

Met uw satellietontvanger, schotelinstallatie en smartcard kunt u zelfs de Nederlandse kanalen op vakantie door heel Europa ontvangen, op de camping of op uw vakantieadres.

- Alle Nederlandse- en 170 buitenlandse kanalen via de Astra satelliet en meer dan 100 vrije radiozenders in CD kwaliteit.
- Aantrekkelijke gratis (Free-To-Air) zenders, diverse themakanalen en betaal TV aanbieders.
- Meerdere verschillende satellieten te vrij te ontvangen (!)
        
Wat heeft u nodig?

Voor digitale radio en televisie via de satelliet, heeft u het volgende nodig:

1. Satellietschotel
Via een schotel ontvangt u het signaal van de satelliet. Satellietschotels zijn er in diverse uitvoeringen. Ook de afmetingen verschillen. Een standaard satellietschotel (al vanaf 64 cm) is alles wat u nodig heeft voor CanalDigitaal.

2. Satellietontvanger/decoder
Voor het omzetten van het satellietsignaal naar beeld en geluid heeft u een satellietontvanger nodig. Er zijn veel verschillende satellietontvangers op de markt, met verschillende mogelijkheden.

3. Coaxkabel
Voor de verbinding tussen de satellietschotel, LNB en de ontvanger heeft u een goede coaxkabel nodig. Deze kabel moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

4. LNB
De LNB is de ontvangstknop die de signalen van de satelliet doorgeeft aan de ontvanger. Deze wordt in de satellietschotel gemonteerd.

5. Smartcard
De smartcard regelt de rechten voor uw programmapakketten, bijvoorbeeld welke extra themapakketten u kunt ontvangen. Vaak wordt de smartcard meegeleverd bij de ontvanger en anders los bij ons te koop.Officieel dealer

Wij zijn actief in verkoop, reparatie, plaatsen en uitrichten van satelietsystemen

Satelliet ontvangst

TV Vlaanderen
Reparatie-info  (Foto:laserunit)
  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


Reparatie-info  (Foto:laserunit)
Schotel met 4x LNB kop
Laptop reparatie
Satelliet reparatie.
Laptop reparatie
Televisie reparatie
Home              Contact              Reparatie           Satelliet        Winkelfolder       Storingsformulier        Webshop                      
Webshop Christiaanse Middelburg
Service Centrum Christiaanse   De Zompe 37   Serooskerke.   Telefoon: 0118-633849    Dealer van CanalDigitaal, Joyne, Delta en Hirschmann-multimedia.